Over ‘Gehoord’

GEHOORD

Ons team

Wie zitten er achter GEHOORD? 

Wij, team Gehoord zijn vijf jonge ondernemers die zich bezig houden met het stijgende probleem; seksuele intimidatie in het openbaar vervoer in Nederland. Wij willen dit taboe doorbreken, helpt u ons?

Verder weet team Gehoord zich te onderscheiden door een krachtig en gevoelig onderwerp bespreekbaar te maken. Het doel hiervan is om een een gesprek te openen door dit onderwerp verder toe te lichten in het boek ‘Hoe durf je!’. Hierin staan de waarden kracht, taboe doorbreken en moed centraal binnen team Gehoord. Door waargebeurde verhalen en tips te delen in het boek willen wij jou ‘moed’ geven om zo bewust en met een veilig gevoel te reizen binnen het OV. Daarnaast hebben de meiden die hun waargebeurde verhalen met ons hebben gedeeld die in ons boek staan, ook veel moed en kracht getoond.

Anne-Lotte
Anne-Lotte van Dorp - CEO
Ilja Korporaal
Ilja Korporaal - Manager Sales & Communicatie
Laurence Hoogendam
Laurence Hoogendam - Manager Inkoop & HR
Dana Hoffstedde
Dana Hoffstedde - Manager Finance
Lexie Frimpong
Lexie Frimpong - Manager Marketing

‘Hoe durf je!’ in lijn met de WHY

De maatschappelijke impact is het onveiligheidsgevoel en/of onveiligheid binnen het openbaar vervoer bij de reizigers verminderen. Dit staat in lijn met onze WHY; team Gehoord wil bereiken dat mensen van a naar b kunnen reizen op een veilige manier. Veiligheid is als het ware de smeerolie van de maatschappij. Wanneer mensen zich veilig voelen durven zij zich in vrijheid te bewegen, samen te werken en zaken met elkaar te doen. Dit betekent het taboe doorbreken!

Samenwerkingen

Om ‘Hoe durf je!’ zo duidelijk en informatief mogelijk te krijgen is team Gehoord een aantal samenwerkingen aangegaan. Onder andere door SafeWoman, Sabine Meulenbeld, Centrum Seksuele gezondheid Haaglanden en Cat calls of ams hebben wij extra informatie kunnen opdoen en tips gekregen om dit boek werkelijkheid te maken. Wij willen de samenwerkingen hier nogmaals enorm voor bedanken! Jullie helpen ons enorm met het taboe doorbreken en dit bespreekbaar te maken.

Logo Safewoman
Safewoman
Sabine Meulenbeld
Sabine Meulenbeld
Centrum Seksuele Gezondheid
Centrum Seksuele Gezondheid, GGD Haaglanden
Cat Calls of Ams
Cat Calls of Ams